ACTIEPRIJS: Max & Lily: Op de boerderij.

Op 1 juli komt Max & Lily : Op de boerderij uit!! Wil jij hem ook bestellen? Dan kan dit voor 1 Augustus 2018 met een actie prijs van  €15,00!! Wees er dus snel bij! het boek is 20x20 en heeft special voor de kinderen een hardcover!

Lees meer »

UPDATE: Nieuw Max & Lily boek (Op de boerderij)

Het is even een tijdje stil geweest rondom Max & Lily, maar binnenkort gaat het toch echt gebeuren! Het nieuwe boek van Max & Lily komt uit. De datum is nog niet bekend maar wij zijn samen met Ambilicious Uitgeverij bezig met de nieuwe avonturen van Max & Lily. Binnenkort meer nieuws!

Lees meer »

Max & Lily Kleding

Voorbereidingen voor de max & lily kledinglijn. Naast kinderkleding nu ook even experimenteren met shirts voor volwassenen. Vandaag weer 2 nieuwe binnen! Ben er erg blij mee!! En hopelijk komen er binnenkort nog veel meer bij!

Lees meer »

Max en Lily: Een pakje bij de boom is uit!

Tijd voor een feestje! Het eerste boekje van Max & Lily is nu verkrijgbaar in de shop van deze website. Als je op de link klikt verwijst hij je door naar de webshop van de uitgever. Of je kunt het boek bestellen bij een (erkende) boekwinkel bij jou in de buurt! (Vergeet dat niet het ISBN: 978-94-022-3207-3 te melden anders kun je hem niet aanvragen)

Lees meer »